99 mål av Solskjær

Ole Gunnar Solskjær scoret sitt 99 mål for Manchester United, da de vant 3-0 mot Chelsea. Michael Owen scoret begge målene for Liverpool som vant 2-0 mot Derby.

Ole Gunnar Solskjær scoret det tredje mål for Manchester United mot Chelsea i dag, og dermed er nordmannen oppe i 99 scoringer totalt for Manchester United. I ligaen denne sesongen har han scoret 17 mål, og har notert seg for scoringer i de fire siste seriekampene.

Solskjærs mål kom fire minutter før slutt etter et godt angrep av bortelaget. Ruud van Nistelrooy satte i gang angrepet på venstrekanten. Nederlenderen spilte videre til Giggs som fant Solskjær foran mål, og nordmannen styrte ballen inn på direkten.

Chelsea startet kampen best og dominerte fullstendig det første kvarteret, men de blå sleit med å komme til avslutning. Manchester United hadde knapt vært på Chelseas banehalvdel før Paul Scholes knallet inn ledermålet.

United fikk frispark på høyresiden av 16-meteren. Isteden for å prøve et skudd sjøl, spilte Ryan Giggs ballen rett ut til Scholes som fyrte løs fra 25 meter rett i mål.

Etter scoringen kom Manchester bedre med i kampen, og fire minutter før hvilen doblet de ledelsen. Igjen var det Giggs som var arktitekten bak angrepet. Waliseren spilte til Ole Gunnar Solskjær, som igjen la ballen nydelig mellom to forsvarsspillere til van Nistelrooy. Nederlenderen tok seg god tid og rundet Cudicini før han plasserer ballen i det tomme nettet. Et strålende angrep av Manchester.

- Før kampen fikk vi bare beskjed om at vi måtte sørge for å vinne. Det var viktig at vi fikk et så tidlig mål som vi gjorde, mente Nicky Butt etter kampen.

Selv om Chelsea åpnet best, hadde de knapt en eneste sjanse i kampen. - Vi var veldig dårlige i dag, det var rett og slett flaut, sa John Terry til Skysports etter tapet.

Også Liverpool gjorde sin del av jobben hjemme mot Derby. Michael Owen ble den store helten med begge scoringene i kampen.

I morgen kan Arsenal igjen innta tabelltoppen, når de møter Ipswich.

Alan Shearer scoret i dag sitt 200. mål i Premier League, da Newcastle vant 3-0 mot Charlton.

Steffen Iversen har hatt nok en sesong med store skadeproblemer, men scoret sitt femte seriemål for sesongen da Tottenham og Bolton spilte 1-1.

Trønderen kom på scoringslista allerede etter åtte minutter, da han «lurte» offsidefella og rundet Bolton-keeper Jussi Jaaskelainen.