Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

_Vi ble ranet

Moss - Strømsgodset 2-1: For to år siden spilte Strømsgodset i tippeligaen. Nå er de bunnlaget i 1. divisjon. Det er ikke uten grunn.

MOSS (Dagbladet): - Nå er jeg ikke overrasket over at vi sliter. Vi er inne i en tung periode og da går det sånn, sier en nedtrykt Vidar Davidsen. Strømsgodset gikk fra 1_0_ledelse til 1_2 i løpet av en drøy halvtime og Davidsen forsvant rett i garderoben vel vitende om at det ikke er tilfeldig.

- Vi er sløve, vi er ukonsentrerte og vi scorer ikke mål, var Davidsens alvorstunge oppsummering av sesongen hittil. Da er null poeng i en jevn bortekamp desto vanskeligere å svelge:

- Vi ble ranet, Moss presterer ingenting spillemessig, mener Davidsen.

- Det er det dummeste jeg har hørt. Det beste laget vant, svarer Mossetrener Rune Tangen.

Ransmannen eller redningsmann _uansett stanget Rob Friend inn seiersmålet to minutter før full tid og sendte trauste Melløs stadion i ekstase.

Lite tro på Flo

Fattige to poeng på fem kamper har fått Jostein Flo til å annonsere et mulig come-back til Drammensklubben. Sannsynligvis kunne han gjort en bedre jobb alene enn det Strømsgodsets angrepstrio presterte mot Moss, men Lasse Olsen har liten tro på 38_åringen som stoppet på 120 mål for klubben:

- Han er en goalgetter, men jeg tror han har mest å tape på å komme tilbake, sier Godsets angrepssjef som fikk til lite mot et middels Mosseforsvar. Gressmatta på Melløs ødela ethvert forsøk på å spille langs bakken, og begge lag ble tvunget til å slå langt og høyt. Slike forhold lukter det to meter muskelkraft fra Stryn av, og Vidar Davidsen utelukker det ikke:

- Det kan hende han hadde gjort seg her i dag, men nå har han sittet på sofaen et halvt år og er vel ikke i sitt livs form, smiler Godset-treneren.

Nye tider

Moss og Strømsgodset spilte Tippeliga_fotball for henholdsvis ett og to år siden. På Melløs var de redusert til middels 1.divisjonsklasse, men når det vipper i favør hjemmelaget bryr Rune Tangen seg lite om akkurat det:

- Det er lenge siden jeg har vært så glad på en fotballbane, sier han og tror dette er begynnelsen på en god sesong. Kvaliteten på kampen var det imidlertid ingen som jublet over _og bunnlaget i 1. divisjon heter fortsatt Strømsgodset.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media