- Å beholde jomfrudommen har vært tøffere enn å trene til OL

Hekkeløper Lolo Jones (29) sliter med å finne den rette.

KLAR FOR LONDON: Den amerikanske topphekkeløperen Lolo Jones har jobbet hardt for å være forberedt til OL i London. Men kjærlighetslivet sliter hun med. Foto: SCANPIX/REUTERS/Fadi Al-Assaad
KLAR FOR LONDON: Den amerikanske topphekkeløperen Lolo Jones har jobbet hardt for å være forberedt til OL i London. Men kjærlighetslivet sliter hun med. Foto: SCANPIX/REUTERS/Fadi Al-Assaad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den amerikanske hekkeløperen Lolo Jones jobber for tiden med forberedelsene til sommerens OL i London, men i et intervju med HBOs «Real Sports» avslører 29-åringen at det er en kamp som er tøffere enn det:

Kampen for å beholde jomfrudommen og samtidig finne en kjæreste.

- Dersom det er noen jomfruer der ute, vil jeg bare at de skal vite: Det er det tøffeste jeg har gjort i hele mitt liv. Å beholde jomfrudommen til jeg er gift har vært tøffere enn å trene til OL, tøffere enn å klare eksamen på college. Det er bare noe, en gave jeg ønsker å gi til mannen min en dag. Men reisen har vært vanskelig, sier Jones i dokumentarintervjuet, gjengitt av USA Today.

Lyver Hekkeløperen har gullmedaljer fra VM innendørs, og ble nummer syv i forrige OL etter et skuffende riv på siste hekk i Beijing.

Jones, som egentlig heter Lori, har imidlertid også fått oppmerksomhet for at hun stilte opp naken i ESPNs «Body Issue».

Og da hun tidligere i år fortalte følgerne sine på Twitter at hun var jomfru i en alder av 29, nådde hun overskriftene av ikke-sportslige årsaker igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer