- Å bli gjenkjent som en stjerne har aldri interessert meg

Pirlo avviser at han er viktigere enn noen på laget.

VIKTIG: Andrea Pirlo trekkes fram som en av Italias aller viktigste spillere. Før blåtrøyenes VM-møte med England lørdag ønsker midtbanespilleren likevel minst mulig snakk om seg selv. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI / NTB Scanpix
VIKTIG: Andrea Pirlo trekkes fram som en av Italias aller viktigste spillere. Før blåtrøyenes VM-møte med England lørdag ønsker midtbanespilleren likevel minst mulig snakk om seg selv. Foto: AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Andrea Pirlo trekkes fram som en av Italias aller viktigste spillere. Før blåtrøyenes VM-møte med England lørdag ønsker midtbanespilleren likevel minst mulig snakk om seg selv.

35-åringen har en unik evne til å dominere på midtbanen ved hver eneste anledning - både for Juventus og Italia. Men at han er viktigere enn noen andre på laget, det avviser han blankt.

- Det er ikke slik det er. Hele 23-mannstroppen er viktig. For å komme langt i mesterskapet, er vi avhengig av alle spillerne, sier Pirlo.

- Å bli gjenkjent som en stjerne har aldri interessert meg. Alt jeg ønsker er å spille, ha det gøy, vinne og bidra til det beste for laget, fortsetter han.

Sølv i EM Under fotball-VM i Sør-Afrika for fire år siden røk Italia ut allerede i gruppespillet. Laget spilte uavgjort mot Paraguay og New Zealand, før de ble slått av Slovakia.

Den tafatte forestillingen i 2010 var glemt da Italia endte på sølvplass under EM i 2012 med tap for Spania i finalen.

På veien mot finale slo Italia ut nettopp England. Pirlo scoret i straffesparkkonkurransen med en panenka-straffe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer