SKADET: Bjørn Helge Riise ble skadet i en treningskamp på La Manga.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
SKADET: Bjørn Helge Riise ble skadet i en treningskamp på La Manga. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

- Å få Riise skadd, var ikke akkurat det vi trengte nå

Men LSK-spilleren unngikk brudd.

Lillestrøms midtbanespiller Bjørn Helge Riise tråkket kraftig, men pådro seg ikke noe brudd på La Manga i dag. Likevel kan seriestarten om en måned være i fare.

Han ble kjørt til sykehus etter smellen han fikk da Lillestrøm slo Start 2-1 i dag. Det var ti minutter før slutt i treningskampen på La Manga at Bjørn Helge Riise ble liggende etter å ha blokkert et hardt skudd. Riise holdt seg til ankelen og det kunne se ut som om han tråkket over idet han skulle sette foten i bakken.

Han ble lagt på båre og kjørt til sykehus. Der viste røntgenundersøkelsen at det ikke var noe brudd, men en mulig leddbåndsskade på yttersiden av ankelen etter overtråkket.

- Først kom beskjeden om at det var et brudd i et lite bein. Videre undersøkelser viste imidlertid at det ikke var tilfelle. Da gikk det fra svart til ny optimisme, fortalte Bjørn Helge Riise til RB-sporten i kveld.

For LSK-trener Magnus Haglund ble seieren overskygget av at en av hans viktigste spillere muligens blir borte fra fotballbanen en stund.

- Det var ikke det vi trengte nå med den forholdsvis tynne stallen vi har fra før, sa svensken.

(NTB)