a-ha-konsert skaper trøbbel for FFK i e-cupen

Må spille borte først.

Fredrikstad må ha bortekamp i UEFA-cupen 16. august. Hvis ikke skaper det problemer for en planlagt konsert med a-ha dagen etter.

- Vi må ha bortekamp, sier Bjørn Bagstevold, arrangementsansvarlig i FFK til Fredriksstad Blad.

Problemet er at det blir for knapp tid til å rigge scenen dersom FFK må spille hjemme dagen før a-ha inntar konsertscenen. Folkene som skal rigge scenen for det norske superbandet trenger nemlig fire dager på å få alt på plass.

Trekningen for UEFA-cupen finner sted 3. august, og dersom trekningen går i FFKs disfavør, og altså ender med hjemmekamp, håper folkene i Fredrikstad på å få til en ordning slik at det blir bortekamp uansett.

- Vi har lagt inn en forespørsel til Norges Fotballforbund (NFF) om å få spille borte først. Foreløpig er dette uavklart, men mot slutten av uken vet vi nok mer, sier Bagstevold.

(NTB)

KONSERTSTED OG FOTBALLBANE: Fredrikstads flerbruk av klubbens nye arena skaper mulige problemer for lagets kampavvikling. Foto: Scanpix
KONSERTSTED OG FOTBALLBANE: Fredrikstads flerbruk av klubbens nye arena skaper mulige problemer for lagets kampavvikling. Foto: Scanpix Vis mer