<strong>IMPONERT:</strong>  Liverpool-manager Brendan Rodgers vil tilbake til Australia så raskt det lar seg gjøre, for maken til opptur og interesse har han knapt opplevd. Foto: Reuters / Jason O'Brien
IMPONERT: Liverpool-manager Brendan Rodgers vil tilbake til Australia så raskt det lar seg gjøre, for maken til opptur og interesse har han knapt opplevd. Foto: Reuters / Jason O'Brien Vis mer

- Å ha over 100 000 tilskuere på to kamper på andre siden av verden er enormt

Rodgers bergtatt i Australia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Liverpool-manager Brendan Rodgers vil tilbake til Australia så raskt det lar seg gjøre, for maken til opptur og interesse har han knapt opplevd.

På to kamper i sesongoppkjøringen har over 100.000 tilskuere sett laget først slå Brisbane Roar 2-1 og deretter Adelaide United 2-0. Først kom det 50.000 tilskuere for å se treningskampen i Brisbane, og deretter møtte det fram 53.000 i Adelaide Oval.

- Å ha over 100.000 tilskuere i løpet av to kamper på den andre siden av verden, forteller meg at interessen for klubben og fotballen er enorm, sa Rodgers etter mandagens kamp.

- Det har vært en ære å spille disse kampene her, så jeg kommer gjerne tilbake så fort det er praktisk mulig, sa han videre.

Sammen med laget vendte han nesa hjemover tirsdag, og verken han eller spillerne er i tvil om nytten av de to kampene.

- For mange av både spillerne og folkene i støtteapparatet var det første gang de var i Australia. Det er jo to år siden vi var her sist, men det ble like morsomt og minneverdig denne gangen som det var forrige gang, slo Rodgers fast.

- Derfor reiser vi hjem med tungt hjerte. Man blir rett og slett litt ydmyk av å spille for så pasjonerte og interesserte tilhengere. Mottakelsen vi har fått har vært utrolig, så forhåpentlig kommer vi tilbake om et par år, sa han.

Forrige gang Liverpool spilte i Australia, i 2011, var det 95.000 tilskuere som så laget mot Melbourne Victory på Melbourne Cricket Ground.

(NTB)


Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer