Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Å herregud. Alessandro Del Piero ... Wow»

Se Juve-scoringen som fikk Heggelund til å sikle i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Juventus - Roma 3-0.

Juventus spilte seg greit videre til semifinale i den italienske cupen i går kveld, og Alessandro Del Pieros første scoring for sesongen var selve rosinen i pølsa i Torino.

37-åringens stjernetreff sendte ballen via krysstanga og i mål, en scoring som fikk Canal+-kommentator og calcioelsker Per-Jarle Heggelund til å juble på Twitter.

«Å herregud. Alessandro Del Piero. Take a bow. Wow. Grande Alex. Regner med det er en del Juve-fans rundt omkring som falt om nå», skrev Heggelund - og det var det sikkert.

Del Pieros scoring var Juventus' andre i tremålsseieren, og etter kampen dediserte Juve-legenden fulltrefferen til tidligere klubbeier Gianni Agnelli, som gikk bort nettopp 24. januar for ni år siden.

- Han ville nok beskrevet målet med et av sine legendariske sitater. Det var et fint mål, og jeg er glad for å ha scoret det på en så spesiell dag i klubbens historie, sier Del Piero, ifølge juventus.com.

- Det at jeg ikke har truffet blink før i dag har ikke gjort meg bekymret, men det føles godt ettersom både jeg og fansen har ventet på det, sier 37-åringen.

Juventus leder Serie A, fortsatt ubeseiret denne sesongen, og den gamle dame møter Milan eller Lazio i semifinalen i Coppa Italia.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!