Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Å herregud. Jeg må innrømme at jeg gruer meg

Johaug om nytt prosjekt.

 STORT FORSPRANG:  Marit Bjørgen har allerede fått en ledelse på over ett minutt på Therese Johaug i sammendraget av Tour de Ski. Foto: Hans ARne Vedlog
STORT FORSPRANG: Marit Bjørgen har allerede fått en ledelse på over ett minutt på Therese Johaug i sammendraget av Tour de Ski. Foto: Hans ARne Vedlog Vis mer

(Dagbladet): Det er hviledag i Tour de Ski i dag.

Therese Johaug og resten av det norske landslaget lader krefter til morgendagens sprint. For 26-åringen fra Dalsbygda blir det viktig å ikke gi Marit Bjørgen for mange nye sekunder i sammendraget.

Bjørgen har allerede en ledelse på over minuttet før de siste fem etappene.

Eget TV-program Men langrennsjentene har også andre baller i lufta for tida.

Mens de konkurrerer om sveitserfranc og heder i Touren, ruller andre episode av NRKs storsatsing «Verdens beste jenter» ut på lufta torsdag.

Der følger NRK det norske kvinnelandslaget fra sesongoppkjøringen fram til VM i Falun.

Therese Johaug forteller at det har blitt en helt ny hverdag:

- Jeg må innrømme at jeg gruer meg til det, sier Johaug til Dagbladet  og bryter ut i latter.

God innspilling I den første episoden hadde Johaug bursdag, og seerne fikk se hvordan lagvenninnene feiret henne med kake, brunost og godteri på samling:

- Det blir noe annet å se seg selv på TV-en, selv om jeg mener at de programmene de har laget før med Aksel Lund Svindal og Ole Einar Bjørndalen har vært vanvittig bra og interessante å se på. Det er uvant å se seg selv på TV, sier Johaug om den første episoden. Hun forsetter.

-Jeg tenkte bare: Å herregud!  Men jeg får bare tenke at de andre som ser på ikke tenker det.  Selve innspillingen har gått veldig bra, og jeg har ikke tenkt så mye på TV-kameraene, sier hun.

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media