Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Å kåre Beckham til banens beste er som å gi Obama fredsprisen

Mener Fabio Capello.

BANENS BESTE SKJEGG: David Beckham spilte en halvtime som innbytter mot Hviterussland på Wembley, men rakk likevel å bli kåret til banens beste. Foto: Glyn Kirk, AFP/Scanpix
BANENS BESTE SKJEGG: David Beckham spilte en halvtime som innbytter mot Hviterussland på Wembley, men rakk likevel å bli kåret til banens beste. Foto: Glyn Kirk, AFP/Scanpix Vis mer

|||David Beckham spilte bare 31 minutter som innbytter for England, men ble kåret til banens beste. Det fikk landslagssjef Fabio Capello til å tenke på Barack Obama.

- Jeg ble litt overrasket, smilte Capello etter at Beckham fikk tittelen «man of the match».

- At Beckham blir kåret til kampens beste etter en halvtimes spill, er som når Obama får nobelprisen etter ni måneder som president, fortsatte italieneren med et lurt smil etter Englands 3-0-seier over Hviterussland.

Kort tid etter at han kom inn noterte Beckham målgivende pasning etter en kort cornervariant som Shaun Wright-Phillips ekspederte i mål. LA Galaxy-spilleren, som snart skriver under ny låneavtale med Milan, hadde også en avslutning i stolpeverket.

Men å kåre 34-åringen til banens beste ble noe spesielt all den tid Peter Crouch scoret to ganger og Manchester City-spilleren Gareth Barry imponerte kraftig.

Capello nekter å fortelle om Beckham får bli med England til fotball-VM neste sommer, men stadig mer tyder på at superikonet får plass i troppen.

Midtbanespilleren med det presise fottøyet må imidlertid spille regelmessig i en toppliga.

- Det viktigste for Beckham er at han spiller. For meg er det viktig, fordi hver gang Beckham spiller, om det er for fem minutter, 20 minutter eller en halvtime, så spiller han alltid veldig bra, sa Capello.

- Han er fokusert på kampen. Det er viktig. Noen ganger når spillere byttes inn har de vanskeligheter med å komme inn i kampen, men David spiller alltid veldig bra, fortsatte italieneren.

Peter Crouch på sin side gir Capello hodebry. Italieneren er svak for Emile Heskey, men kraftspissen i Aston Villa har slitt med lite spilletid på klubblaget.

Med to mål mot Hviterussland onsdag viste Crouch hva som bor i ham. Tottenham-spilleren kan bli førstevalg som partner til Wayne Rooney.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media