SETT PÅ TABELLEN I DET SISTE, EVANS? Jonny Evans trekker fram Liverpool som et av de tøffere lagene å møte i Premier League. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB scanpix
SETT PÅ TABELLEN I DET SISTE, EVANS? Jonny Evans trekker fram Liverpool som et av de tøffere lagene å møte i Premier League. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB scanpixVis mer

- Å møte Real Madrid er det samme som å møte Liverpool

Evans mener Real Madrid ikke skremmer Manchester United.

(Dagbladet): Manchester United står foran en tøff kamp når laget entrer Santiago Bernabéu i Madrid i morgen. Real Madrid har ikke tapt på hjemmebane på 37 serie- og cupkamper. Og sist laget tapte var mot Barcelona i januar for over ett år siden. Katalanerne er også det eneste laget som har klart denne bragden på de siste 55 kampene i Madrid.

United-stopper Jonny Evans mener likevel at laget hans ikke har noe å frykte for møtet med den spanske storheten.

- Vi blir ikke skremt. Vi er Manchester United. Andre klubber ser opp til oss også, sier Evans ifølge Daily Mail.

Manchester United har som kjent en stor luke ned til naborival City i kampen om det gjeveste trofeet i England, og de røde er nok stinne av selvtillit før møtet med Ronaldo og Co.

- Jeg er sikker på at det er like stort press på dem. De har noen gode spillere som kan straffe deg, men vi spiller mot Premier League-motstand hver uke, og det er en av de beste ligaene i verden, sier Evans.

Liverpool har ikke hevdet seg i toppen denne sesongen, og laget har blant annet ikke slått et lag blant topp-ti i ligaen denne sesongen. Det hindrer likevel ikke Evans i å dra fram nettopp Liverpool som et eksempel på en motstander som er like tøff som Real Madrid.

- Det er akkurat det samme som om vi spiller mot Manchester City eller Liverpool. De har noen toppspillere, og vi må være på tå hev, sier Evans.