Å nei, nå snakker\'n om Spania igjen

- Får se hva som skjer etter finalen, sier Ronaldo.

(Dagbladet.no): Spekulasjonene om framtida til Cristiano Ronaldo er en evigvarende affære. Men så gjør da heller ikke Manchester United-spilleren noen særlig innsats for å stoppe dem.

- Jeg er lykkelig her, og jeg tar det med ro her. Men la oss se hva som skjer etter Champions League-finalen. Jeg har det bra, men jeg vet ingenting om framtida, sa han i et intervju med TV Aztec, oversatt og gjengitt av Daily Mail.

- Vet at de liker meg

Og i intervjuet gjentar han nok en gang at spansk fotball lokker ham.

- Jeg har sagt en million ganger at jeg har lyst til å spille der. Men én ting er å drømme, noe helt annet er å se på realitetene, sier sesongens ubestridt beste spiller i Premier League.

Spekulasjonene dreier seg som vanlig mest om Real Madrid, og Ronaldo kjenner godt til interessen.

- Jeg kjenner ikke klubben i det hele tatt. Men jeg vet at de liker måten jeg spiller på, og det vet jeg at andre lag i Spania gjør også. Det er bra at de liker spillestilen min, men jeg har det bra her, gjentar han.

United har kontrakt med portugiseren fram til 2012, og kan selvsagt nekte å selge ham. På den andre siden er Alex Ferguson kjent for å kvitte seg med stjerner hvis ego blir større enn klubben.

I PRAT MED SJEFEN: Alex Ferguson er neppe glad for at Cristiano Ronaldo til stadighet må understreke at han drømmer om å spille i Spania. Hva de ser så betuttet ut for under gårsdagens trening, er mer uklart. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix
I PRAT MED SJEFEN: Alex Ferguson er neppe glad for at Cristiano Ronaldo til stadighet må understreke at han drømmer om å spille i Spania. Hva de ser så betuttet ut for under gårsdagens trening, er mer uklart. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix Vis mer

Skal ikke stå på penger

Og selv om Ronaldo til stadighet gjentar at han er «happy» i Manchester, vil de stadige innrømmelsene om at han vil til Spania i framtida garantert irritere både fans og klubben.

Real Madrid-direktør Miguel Angel Arroyo legger ikke skjul på at klubben ønsker seg Ronaldo. Men det er vel neppe noen klubb på denne planeten som ikke gjør det.

Men Real-direktøren påpeker at den spanske giganten har de økonomiske musklene som skal til. Og uansett pris regner han ikke med å tape på en eventuell handel.

- Det ville vært økonomisk gunstig med tanke på salget av supporterutstyr. Hvis det ikke er mulig, er det ikke på grunn av penger, sier Arroyo ifølge Daily Mail.

Cristiano Ronaldo spiller Champions League-finale for United mot Chelsea i Moskva førstkommende onsdag.

Å nei, nå snakker\'n om Spania igjen
HAPPY HOS OLE: Ronaldo sier like ofte at han er «happy» i United. Her får han og Carlos Tevez instruksjoner av trener Ole Gunnar Solskjær.