- Å si at jeg er frisk er å dra det litt langt

Men Ege føler seg dobbelt så bra som i går.

BEDRE: Steinar Ege er på bedringens vei - men han føler seg ikke helt i slag ennå. Forhåpentligvis er han det i morgen kveld. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
BEDRE: Steinar Ege er på bedringens vei - men han føler seg ikke helt i slag ennå. Forhåpentligvis er han det i morgen kveld. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LINKÖPING (Dagbladet): Landslagslege Thomas Torgalsen har friskmeldt landslagsmålvakt Steinar Ege fra mageondet som Ege pådro seg natta før Norges VM-åpning mot Japan.

- Nå handler det for Ege om å restituere godt, få i seg bra med væske og spise godt, så skal han være i normalt slag i morgen, sier Thomas Torgalsen.

Ege selv er overfor Dagbladet litt mer avventende.

- Å si at jeg er frisk er å dra det litt langt. Alle kroppens funksjoner har ikke startet ennå, så jeg venter fortsatt på å få kroppen i gang. Men i dag føler jeg meg dobbelt så bra som i går. Om jeg har like stor framgang til i morgen, så er det iallfall en stor framgang, sier Steinar Ege.

Kunne stått litt Han lå syk på hotellet da Norge slo Japan i VM-åpningen. I går var AG København-proffen inne på én straffe mot Ungarn, og forholdt seg ellers rolig på den norske benken.

- Kunne du stått mer mot Ungarn?

- Om det hadde vært nødvendig, så kunne det gått i noen perioder.

- Men du starter mot Østerrike i morgen?

- Det har jeg ingen formening om akkurat nå.

Må slå Østerrike - Det har vært avklart hele tiden, og du bestemmer det selv?

- Det gjør jeg vel egentlig ikke. Det blir feil om en spiller skal bestemme slikt selv. Jeg kan si til treneren om jeg føler meg helt klar eller ikke, og så får han velge om den ene eller andre spiller. Det viktigste er at målvaktsplassen fungerer, og det har den gjort, heldigvis. Og det viktigste er at det blir sånn i fortsettelsen også.

Norge må slå Østerrike i morgen for fortsatt å kunne tro på en semifinaleplass i dette mesterskapet. Etter tre strake nesten-mesterskap på rad for Norge vil det være en stor nedtur om Norge ikke engang kommer seg til hovedrunden i Sverige.

- Veien framover tenker jeg overhodet ikke på nå. Mitt eneste fokus nå er at vi skal slå Østerrike, sier Steinar Ege.

Med eller uten Ege i det norske målet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer