<strong>TRENGER SPILLETID:</strong> Harmeet Singh har fått lite spilletid i Vålerenga i høst. Foto: Terje Bendiksby, Scanpix
TRENGER SPILLETID: Harmeet Singh har fått lite spilletid i Vålerenga i høst. Foto: Terje Bendiksby, Scanpix Vis mer

- Å sitte på benken er ikke så veldig aktuelt for meg

Singh usikker på Vålerenga-fremtida.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert


STAVANGER (Dagbladet): Harmeet Singh spilte hele kampen for U21 mot Belgia i går og var som lagkameratene misfornøyd med poengdelingen.

- Jeg syns vi gjør en bra andre omgang. Men det er dårlig av oss at vi slipper inn mål før det er gått to minutt. Men vi har en fin moral i laget og kommer tilbake to ganger. Vi burde vunnet, sier Singh til Dagbladet.

20-åringen spilte fulle 90 minutter og forteller at han storkoser seg på landslaget.

- Man har ikke noe sikker plass på U21-laget. Du må gjøre det bra på klubblaget og vise deg her når du først får sjansen, men jeg trives godt her og det er morsomt å være på samling og komme seg litt unna hjemme.

- Ikke aktuelt å sitte på benken Midtbanespilleren har slitt med spilletid i Vålerenga i høst. Nå har han et år igjen av kontrakten og er per i dag usikker på hvor han spiller når den løper ut.

- Hvis det er sånn at jeg må sitte på benken videre, er ikke det så veldig aktuelt for meg, sier Harmeet.

I morgen fyller han 21 år og selv om han vet han er ung, liker han ikke å bruke tiden på benken.

- Det er ikke bra for utviklingen min å sitte på benken. Da må jeg kanskje se meg om etter et annet sted.

- Treneren bestemmer Midtbanespilleren påpeker imidlertid at det er tøff konkurranse i klubben og at han hele tiden må bevise at han er verdig en plass i startoppstillingen.

- Vi har mange gode fotballspillere i Vålerenga og det er selvfølgelig treneren som tar ut laget, men jeg får bare gjøre det bra når jeg kommer hjem nå og vise at jeg fortjener å spille.

- Jeg føler jeg har det som skal til for å ha en plass på laget og at jeg er god nok. Derfor er ikke dette en gunstig situasjon for meg. Men igjen, det er opp til treneren, avslutter Harmeet Singh.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer