- Å spille for Real Madrid er en drøm som går i oppfyllelse

Gareth Bale ble i dag møtt av 25 000 på Santiago Bernabeu under presentasjonen av waliseren.

BARNDOMSDRØM: Gareth Bale understreket at det var barndomsdrøm å få spille for Los Blancos. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
BARNDOMSDRØM: Gareth Bale understreket at det var barndomsdrøm å få spille for Los Blancos. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)Vis mer

(Dabladet): Gareth Bale ble i dag presentert som ny Real Madrid-spiller på Santiago Bernabeu. Det var kø i flere timer utenfor stadion for å komme inn og opp mot 25 000 mennesker møtte opp for å overvære waliserens første minutter i Real Madrid-drakta.

Waliseren understreket foran et samlet pressekorps at dette har vært en drøm som gikk i oppfyllelse. Til høyre for Bale var det plassert en stor plakat av en ung Bale i Real Madrid-drakt.

REUTERS/Paul Hanna
REUTERS/Paul Hanna Vis mer

- Å få spille for Real Madrid er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg ønsker å takke dere alle for den fantastiske velkomsten, sa Bale før han avsluttet med et karakteristisk «Hala Madrid».

President Florentino Perez ønsket også waliseren velkommen til klubben.

REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez Vis mer

- Jeg vil gjøre det klar at Gareth Bale sitt ønske om å komme til klubben var viktig. Det var i drømmene hans fra han var en liten gutt, sa Perez.

- Gareth, drømmene dine er i ferd med å bli virkelig. Du kommer til den mest krevende klubben i verden og våre supportere forventer at du viser dine beste egenskaper. Og det vet vi at du kommer til å gjøre, fortsatte Perez.

(AP Photo/Paul White)
(AP Photo/Paul White) Vis mer

- Fra og med i dag er dette din stadio, dette er din logo og dette er dine supportere, avsluttet presidenten.