Å «ta en Berger» er blitt en hilsen på landslaget

Og sexspøken herjer på nett.

(Dagbladet.no): Lars Berger har sagt han gjorde en blemme da han i NRK-bilen i Sapporo gjorde sexgester bak ryggen på TV-reporter Ingerid Stenevold.

NRK har også beklaget at spøken ikke ble redigert vekk, mens Stenvold selv har sagt at hun slett ikke ble støtt.

Flaut og morsomt

I det famøse videoklippet sitter Eldar Rønning ved siden av Berger. Han slår seg på panna og kaster hodet bakover. Det er ikke godt å si om han synes det er mest morsomt eller pinlig.

- Det var nok en blanding av begge deler, sier Rønning til Dagbladet.no.

- Jeg så det sto et kamera på. Der og da var det hysterisk morsomt, men det var jo ikke meningen at det skulle komme på TV. Odd-Bjørn (Hjelmeset) var glad han satt bak Ingerid så han ikke synes i bildet, sier Rønning.

Sett av 270 000

Landslagskompisen til Berger har selv sett klippet på nettet. Videoen har skutt ytterligere fart etter at VG Nett i går ettermiddag skrev at videoen lå på topplista til YouTube med 170 000 visninger.

FLAUT OG MORSOMT: Eldar Rønning (i midten) vet ikke om han skal gråte eller le av Lars Bergers gester i retning Ingerid Stenvold. Foto: Scanpix
FLAUT OG MORSOMT: Eldar Rønning (i midten) vet ikke om han skal gråte eller le av Lars Bergers gester i retning Ingerid Stenvold. Foto: Scanpix Vis mer

På de 21 timene som har gått siden da, har den blitt vist 100 000 ganger til.

Eldar Rønning sier han forstår at noen kan reagerer på Bergers gest, men forklarer det hele som intern humor som ikke var ment for hele det norske folk.

- Humoren blir ganske intern, og kanskje enda mer barnslig enn dette. Nå er det nesten blitt en hilsen på landslaget å «ta en Berger», avslører Eldar Rønning.

Å «ta en Berger» er blitt en hilsen på landslaget