<strong>VIL FORTSETTE I DANMARK:</strong> Kjetil Wæhler (t.v.), her med John Arne Riise for Norge, håper å avslutte som spiller i Aalborg. Foto: Erlend Aas / Scanpix
VIL FORTSETTE I DANMARK: Kjetil Wæhler (t.v.), her med John Arne Riise for Norge, håper å avslutte som spiller i Aalborg. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

Aab ber Wæhler ta lønnskutt

Ellers får han ingen ny kontrakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Landslagsspiller Kjetil Wæhler må godta lønnskutt for å fortsette fotballkarrieren i danske AaB.

Klubben sliter med stram økonomi, og det går ut over spillerne i forhandlinger om nye kontrakter. Selv lagkaptein Wæhler må ned i lønn for å forlenge kontrakten med superligaklubben.

- Jeg har også tidligere gått ned i lønn, så det er intet nytt for meg. Økonomien i dansk fotball har ikke sett bra ut de siste årene, så det overrasker ingen at vi må ned i lønn, sier Kjetil Wæhler til DR Nordjylland.

Den 35 år gamle nordmannen ønsker å avslutte karrieren i AaB. Sist sommer forlenget han kontrakten med ett år, og nå ser han for seg nok en forlengelse.

Men lønnsøkning må han se langt etter.

- Til sjuende og sist betyr det noe for spillerne hvor de spiller også, mener sportsdirektør Lynge Jakobsen.

(NTB-Ritzau)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer