AaB og Brann kjemper om samme trenere

Troels Bech og Steinar Nilsen er begge ønsket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Forrige uke hadde Brann den danske treneren Troels Bech på besøk, og i dag er det Steinar Nilsen som skal på omvisning på Brann stadion.

- Nilsen kommer for å besøke Brann i dag, det blir litt i samme stil som med Troels Bech for å se på forholdene i klubben og for å hilse på de ansatte, sier Branns sportssjef, Roald Bruun-Hanssen, til Bergens Tidende.

- Trener hver sin klubb om den stund

Men Brann-kandidatene Bech og Nilsen er ikke bare aktuelle for bergensklubben.

Også danske Aalborg - klubben som beseiret Bechs Esbjerg før han ble sparket i går - er ute etter Bech. Og Steinar Nilsen.

- Det er vel ikke ironisk at vi ender opp med de samme kandidatene. Vi vant serien i 2007, og AaB er regjerende mester i Danmark. Du skal se at Nilsen og Bech trener hver sin tidligere mesterklubb om en stund, sier Bruun-Hansen til Bergensavisen.

Lite miljø

Med andre ord jakter Brann og AaB på de to samme trenerne.

<strong><B>ETTERTRAKTET:</strong></b> Både norske Brann og danske Aalborg skal være på jakt etter signaturen til Steinar Nilsen. Også Troels Bech skal være ønsket av begge de to samme klubbene. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
ETTERTRAKTET: Både norske Brann og danske Aalborg skal være på jakt etter signaturen til Steinar Nilsen. Også Troels Bech skal være ønsket av begge de to samme klubbene. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

Og for å gjøre trekanten, som sier noe om hvor lite det skandinaviske fotballmiljøet er, komplett:

AGFs trener Ove Pedersen blir antakelig ansatt som Esbjergs nye trener etter Bech - og Pedersen er en mann som også skal ha vært i Branns søkelys tidligere, før de fikk nei.

AaB og Brann kjemper om samme trenere

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer