AaB og Brann kjemper om samme trenere

Troels Bech og Steinar Nilsen er begge ønsket.

(Dagbladet.no): Forrige uke hadde Brann den danske treneren Troels Bech på besøk, og i dag er det Steinar Nilsen som skal på omvisning på Brann stadion.

- Nilsen kommer for å besøke Brann i dag, det blir litt i samme stil som med Troels Bech for å se på forholdene i klubben og for å hilse på de ansatte, sier Branns sportssjef, Roald Bruun-Hanssen, til Bergens Tidende.

- Trener hver sin klubb om den stund

Men Brann-kandidatene Bech og Nilsen er ikke bare aktuelle for bergensklubben.

Også danske Aalborg - klubben som beseiret Bechs Esbjerg før han ble sparket i går - er ute etter Bech. Og Steinar Nilsen.

- Det er vel ikke ironisk at vi ender opp med de samme kandidatene. Vi vant serien i 2007, og AaB er regjerende mester i Danmark. Du skal se at Nilsen og Bech trener hver sin tidligere mesterklubb om en stund, sier Bruun-Hansen til Bergensavisen.

Lite miljø

Med andre ord jakter Brann og AaB på de to samme trenerne.

ETTERTRAKTET: Både norske Brann og danske Aalborg skal være på jakt etter signaturen til Steinar Nilsen. Også Troels Bech skal være ønsket av begge de to samme klubbene. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
ETTERTRAKTET: Både norske Brann og danske Aalborg skal være på jakt etter signaturen til Steinar Nilsen. Også Troels Bech skal være ønsket av begge de to samme klubbene. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

Og for å gjøre trekanten, som sier noe om hvor lite det skandinaviske fotballmiljøet er, komplett:

AGFs trener Ove Pedersen blir antakelig ansatt som Esbjergs nye trener etter Bech - og Pedersen er en mann som også skal ha vært i Branns søkelys tidligere, før de fikk nei.

AaB og Brann kjemper om samme trenere