Aabrekk: - Overkommelig motstander

- Jeg er ganske fornøyd med trekningen, uten å vite noe særlig om motstanderen. Kort reise og god magefølelse gjør meg trygg på at dette er et lag vi bør matche, sier Brann-trener Harald Aabrekk.

Brann spiller hjemme først mot Zalgiris fra Litauen i andre kvalrunde til Uefa-cupen, noe Aabrekk i likhet med mange andre trenere mener er i deres disfavør.

- Det er alltid betryggende å spille hjemme i den andre kampen, da har man bedre kontroll. Men nå tror jeg vi har trukket et lag vi kan matche, både hjemme og borte, sier Aabrekk til NTB.

- For å være helt ærlig så kjenner jeg ikke til spillerne og hva klubben står for. Vi skal i nærmeste framtid gjøre et forsøk på å få sett dem spille, men vet ikke om vi rekker det, fortsetter Aabrekk som tror Uefa-cupen kan bli et fint avbrekk i hverdagen for hardt prøvete Brann-spillere.

- Vi har ikke vært stabile, selv om vi spilte godt i siste seriekamp. En europacupkamp kan fort bli en utløsende faktor. Gjør vi det godt i denne cupen, kan det smitte over på innsatsen i serien, tror Aabrekk.

(NTB)