Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aabrekk får trolig treneransvaret i Aalesund

Melder Sunnmørsposten.

BLIR TRENER: Harald Aabrekk går etter all sannsynlighet fra å være speider til å bli hovedtrener i Aalesund. Sunnmørsposten skriver at det skal være styrets beslutning. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
BLIR TRENER: Harald Aabrekk går etter all sannsynlighet fra å være speider til å bli hovedtrener i Aalesund. Sunnmørsposten skriver at det skal være styrets beslutning. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

Harald Aabrekk går etter all sannsynlighet fra å være speider til å bli hovedtrener i Aalesund. Sunnmørsposten skriver at det skal være styrets beslutning.

Da 58-åringen ble lansert som Jan Jönssons erstatter i forrige uke, ville han ikke si så mye om det, men situasjonene skal ha forandret seg de siste dagene.

Alt tyder nå på at han kommer til å få jobben, og fotballeksperten Lars Tjærnås mener det vil være et godt valg.

- Med Aabrekk vil laget få en trener som er spesielt flink til å utvikle enkeltspillere. Det bør være i tråd med klubbens filosofi nå som det kommer opp en del unge og spennende spillere, sier Tjærnås til smp.no.

Han legger til at Aabrekk kjenner klubben og menneskene som sitter i nøkkelposisjoner godt. Personkjemien og kommandolinjene bør være gode, og det er undervurderte suksesskriterier, mener Tjærnås.

Aabrekk ville ikke si noe om han hadde fått tilbud da Sunnmørsposten snakket med ham i forrige uke, men nå skal det ligge et tilbud på bordet.

- Vi er kommet dit at vi har god kontroll på situasjonen, sier styreleder Kjell Tennfjord, men også han holder kortene tett til brystet foreløpig.

Likevel det går mot Harald Aabrekk som ny trener i Aalesund.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media