Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aabrekk ferdig i Brann

- Nå går avtalen ut. That's it.

FERDIG I BERGEN:  Brann-speider Harald Aabrekk får ikke fornyet kontrakt i Brann. Her fra tiden i trenerteamet med Mons Ivar Mjelde.
Foto: Marit Hommedal / SCANPIX
FERDIG I BERGEN: Brann-speider Harald Aabrekk får ikke fornyet kontrakt i Brann. Her fra tiden i trenerteamet med Mons Ivar Mjelde. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet.no): Drøye ti år etter at han for første gang inntok støtteapparatet i Brann, er Harald Aabrekk ferdig i bergensklubben.

Aabrekk har siden april jobbet som speider i Brann, men nå har ikke bergenserne råd til å forlenge avtalen.

- Harald har gjort en meget godt jobb for oss med å kartlegge interessante spillere. Når vi nå må avslutte samarbeidet, skyldes det at vi ikke har økonomi til å forlenge avtalen, sier sportssjef Roald Bruun-Hanssen til Brann.no.

56-årige Aabrekk kom til Brann som assistenttrener i 1998, og overtok hovedansvaret samme år. Han var også inne i trenerteamet rundt A-laget en kort periode i fjor sommer.

- Nå går avtalen ut. That's it, sier Aabrekk om avslutningen.

Aabrekk har tidligere trent Eid, Sandane, Stryn, Sogndal, Tromsø, FK Haugesund og Vålerenga, samt vært assistenttrener på landslaget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media