Aabrekk har fått sparken i Aalesund

Etter fire serierunder.

FERDIG: Harald Aabrekk er ferdig som trener i AaFK etter bare ett poeng på fire kamper. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
FERDIG: Harald Aabrekk er ferdig som trener i AaFK etter bare ett poeng på fire kamper. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det meldte Sunnmørsposten først i ettermiddag.

Like etter bekrefter klubben i en pressemelding at de har kvittet seg med Aabrekk.

Der skriver kluubbledelsen at avgjørelsen om å avslutte kontrakten med Aabrekk er enstemmig i klubbens styrer Aafk og Ålesund Fotball AS (ÅFAS).

Avgjørelsen ble tatt etter omfattende møtevirksomhet med alle involverte aktører som trenerteam, spillere, medisinsk apparat og spillerutvalg.

- I avgjørelsen er det lagt spesielt vekt på at Harald ikke lenger har den nødvendige tilliten i spillergruppen, sier styreleder i AaFK, Reidar Mjelde.

Ifølge Sunnmørsposten ledet ikke Aabrekk dagens treningsøkt på Color Line stadion.

Vil ikke bekrefte Styreleder i Ålesund Fotball AS, Bjarne Haagensen, ønsket ikke å bekrefte eller avkrefte nyheten rundt Aabrekk da vi snakket med ham i 12-tiden.

- Du må henvende deg til direktøren. Vi er enige om at han skal svare på spørsmål. Jeg vil ikke svare på dette, sier styreleder Haagensen i AaFK til Dagbladet. I et intervju Sunnmørsposten gjorde med Haagensen i går, var det ikke mye som tydet på at Aabrekk var på vei ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.