Aabrekk har fått sparken i Aalesund

Etter fire serierunder.

FERDIG: Harald Aabrekk er ferdig som trener i AaFK etter bare ett poeng på fire kamper. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
FERDIG: Harald Aabrekk er ferdig som trener i AaFK etter bare ett poeng på fire kamper. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det meldte Sunnmørsposten først i ettermiddag.

Like etter bekrefter klubben i en pressemelding at de har kvittet seg med Aabrekk.

Der skriver kluubbledelsen at avgjørelsen om å avslutte kontrakten med Aabrekk er enstemmig i klubbens styrer Aafk og Ålesund Fotball AS (ÅFAS).

Avgjørelsen ble tatt etter omfattende møtevirksomhet med alle involverte aktører som trenerteam, spillere, medisinsk apparat og spillerutvalg.

- I avgjørelsen er det lagt spesielt vekt på at Harald ikke lenger har den nødvendige tilliten i spillergruppen, sier styreleder i AaFK, Reidar Mjelde.

Ifølge Sunnmørsposten ledet ikke Aabrekk dagens treningsøkt på Color Line stadion.

Vil ikke bekrefte Styreleder i Ålesund Fotball AS, Bjarne Haagensen, ønsket ikke å bekrefte eller avkrefte nyheten rundt Aabrekk da vi snakket med ham i 12-tiden.

- Du må henvende deg til direktøren. Vi er enige om at han skal svare på spørsmål. Jeg vil ikke svare på dette, sier styreleder Haagensen i AaFK til Dagbladet. I et intervju Sunnmørsposten gjorde med Haagensen i går, var det ikke mye som tydet på at Aabrekk var på vei ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer