Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aabrekk kobles til den ledige trenerjobben i Aalesund

Melder Sunnmørsposten.

 FRA SPEIDER TIL TRENER:  Harald Aabrekk jobber som speider i Aalesund. Lokalavisen Sunnmørsposten hevder den tidligere VIF-treneren er aktuell som Jan Jönssons erstatter.

Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
FRA SPEIDER TIL TRENER: Harald Aabrekk jobber som speider i Aalesund. Lokalavisen Sunnmørsposten hevder den tidligere VIF-treneren er aktuell som Jan Jönssons erstatter. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

Harald Aabrekk er den heteste kandidaten til å ta over som hovedtrener i Aalesund, melder Sunnmørsposten.

Aabrekk har tidligere vært trener i klubber som Sogndal, Vålerenga, Haugesund, Brann og Tromsø. Siden 2012 har nordfjordingen jobbet som speider i AaFK.

Jan Jönsson ga seg som trener for klubben på Sunnmøre etter årets eliteseriesesong. Tidligere denne uken ble det klart at Jönsson vender hjem til Sverige for å ta over Halmstad.

I Ålesund er det nå Harald Aabrekk som kan bli ny trener for de oransje og blå, skriver Sunnmørsposten torsdag kveld.

- Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er speider nå. Det vil være illojalt av meg å gå ut med noe annet når jeg er ansatt i en annen jobb i AaFK, sier Aabrekk.

Til avisen verken bekrefter eller avkrefter 58-åringen om han har fått trenertilbud fra Aalesund. Heller ikke styreleder i klubben, Kjell Tennfjord, vil kommentere saken.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling