AaFK med uvirkelig god høstsesong. Er ubeseiret på de siste ni kampene

Vant 4-2 i serieavslutningen.

FORMLAG: Trond Fredriksens mannskap har hatt en nesten uvirkelig god høstsesong. I sommer lå Aalesund å vaket nede i nedrykksgjørma, men sju seirer og to uavgjort på de ni siste kampene ga til slutt fornyet eliteseriestatus med klar margin. Foto: Christian Blom / NTB scanpix
FORMLAG: Trond Fredriksens mannskap har hatt en nesten uvirkelig god høstsesong. I sommer lå Aalesund å vaket nede i nedrykksgjørma, men sju seirer og to uavgjort på de ni siste kampene ga til slutt fornyet eliteseriestatus med klar margin. Foto: Christian Blom / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Trond Fredriksens mannskap har hatt en nesten uvirkelig god høstsesong. I sommer lå Aalesund å vaket nede i nedrykksgjørma, men sju seirer og to uavgjort på de ni siste kampene ga til slutt fornyet eliteseriestatus med klar margin.

AaFK endte hele 18 poeng foran Bodø/Glimt, som søndag måtte ta turen ned til 1. divisjon sammen med for lengst fortapte Start.

I Sogndal havnet sunnmøringene riktignok bakpå to ganger, men fant igjen en måte å slå tilbake på.

Suser

Christophe Psyché ga Sogndal ledelsen med et hodemål etter bare tre minutter, men det tok ikke lang tid før Mustafa Abdellaoue ordnet 1-1 med en vakker scoring. Vertene gikk like etter opp i 2-1 ved Martin Ramsland, men heller ikke denne gangen klarte Sogndal å være lenge i tet. En skikkelig suser fra Aron Elis Thrándarson fikset 2-2.

Aalesund skulle varte opp med flere praktscoringer på Fosshaugane Campus. I det 35. minutt fintet seg gjennom Sogndal-forsvaret og dunket ballen pent til 3-2. Kvarteret før slutt var hjemmelagets Taijo Teniste uheldig da han gjorde selvmål etter et Thrándarson-frispark.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer