AaFK mistet seieren i Sandefjord

En sen scoring fra vertenes William Kurtovic sørget for 1-1 og poengdeling mellom Sandefjord og Aalesund lørdag. Begge to er fortsatt ubeseiret i 1. divisjon.

UTLIKNET: William Kurtovic, her feilvendt med ball, scoret utligningsmålet lørdag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
UTLIKNET: William Kurtovic, her feilvendt med ball, scoret utligningsmålet lørdag. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De to antatte favorittene i årets 1. divisjon hadde kommet godt i gang med seks poeng hver før lørdagens duell. Det var de alene om å ha klart før 3. serierunde.

De første 45 minuttene var rimelig tamme. Lars Grorud holdt på score et spektakulært selvmål etter halvtimen spilt, men ble reddet av en god Walter Viitala på målstreken. Ellers var det lite å snakke hjem om fra Sandefjord.

Etter 21 minutter av den andre omgangen sendte Peter Orry Larsen gjestene opp i 1-0, da han satte inn en retur fra kloss hold etter en god redning av Viitala på en heading fra Aron Thrandarson.

Stor sjanse på overtid

Det så lenge ut til at Orry Larsen skulle bli matchvinner og sende gjestene opp på en enslig tabelltopp, men innbytter William Kurtovic utlignet ti minutter før full tid. Brice Wembangomo fant Kurtovic, som fra distanse satte ballen kontant i krysset med venstrefoten.

- Jeg får ballen på venstrefoten og får et bra treff. Deilig å se den gå i hjørnet, sa Kurtovic til Eurosport om den lekre scoringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer