Aafk slipper Aarøy til Japan

Bare JEF United innfrir krav.

FRISTET: Tor Hogne Aarøy kan legge seg opp en god sum penger ved å spille i Japan de neste årene. Foto: Morten Hjertø / Scanpix
FRISTET: Tor Hogne Aarøy kan legge seg opp en god sum penger ved å spille i Japan de neste årene. Foto: Morten Hjertø / ScanpixVis mer

Aalesund-spissen Tor Hogne Aarøy er på vei til den japanske klubben JEF United.

AaFK-direktør Henrik Hoff bekrefter overfor Sunnmørsposten at Aarøy er nær en overgang til klubben, som spiller på nest øverste nivå i japansk fotball.

- Tor Hogne har sagt til meg at dette er noe han sterkt ønsker, og vi føler at vi ikke kan ødelegge dette eventyret for ham nå når han er på tampen av sin karriere, sier Hoff til avisen.

Hoff forteller at klubben har stilt et motkrav til tilbudet fra JEF United, men han tror ikke det vil velte overgangen.

Dersom Aarøy går til den japanske klubben, kan han også vente seg lønnsøkning. Aalesund har ikke mulighet til å tilby samme lønn som japanerne.

- Nå har Tor en mulighet til å legge seg opp penger i løpet av de neste årene, og når han selv er veldig sugen på Japan, skal det veldig mye til for at ikke denne overgangen går i orden. Men det vil bli med stor ulyst jeg signerer denne overgangskontrakten, sier Hoff til Sunnmørsposten.

JEF United endte på fjerdeplass i den nest øverste divisjonen denne sesongen og klarte ikke opprykk til J-ligaen.

(NTB)