Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

AaFK-spiller på United-trening

Petter Orry Larsen reiste sammen med Even Hovland.

TALENT: Aalesunds Peter Orry Larsen (t.h.) har vært i Manchester United på treningsopphold flere ganger tidligere. Nå er 20-åringen igjen på treningsopphold i klubben. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
TALENT: Aalesunds Peter Orry Larsen (t.h.) har vært i Manchester United på treningsopphold flere ganger tidligere. Nå er 20-åringen igjen på treningsopphold i klubben. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet): I helga ble det kjent at Sogndal-stopper Even Hovland (20) skal til Manchester for å trene med United denne uka.

I formiddag fortalte Sunnmørsposten at også Aalesunds midtbanespiller Peter Orry Larsen (20) reiser over for å trene i den engelske storklubben. Og mens Hovland er på sitt første besøk i United, er Larsen tilbake for å treffe gamle kjente.

- Peter Orry har vært i Manchester United i ung alder, allerede som 14-15-16-åring. Han har vel vært der 7-8 ganger, sier spillernes agent Jim Solbakken til Dagbladet.

Larsen var blant annet på United-besøk sammen med Magnus Wolff Eikrem i yngre år. Eikrem reiser forøvrig med a-laget til Tyskland og bortekamp mot Wolfsburg i Champions League.

De norske klubbene er bare glade for at stortalentene får prøve seg i United i fotballferien.

- For oss i AaFK er det helt uproblematisk at spillere bruker ferien sin til å trene med utenlandske klubber, sier AaFK-trener Kjetil Rekdal til smp.no.

- Even har vært ute store deler av sesongen og trenger nok trening mer enn ferie. Når han da selv ønsket dette, var det ikke vanskelig å si ja, sier sportssjef Trond Fylling til Sogndals egne hjemmesider.

Jim Solbakken sier at United har fulgt Hovland lenge.

- Han er en av de mest talentfulle spillerne vi har, sier agenten.

De norske spillerne skal trene med Ole Gunnar Solskjærs reservelag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media