Aafk-stopper skadd av nyttårsrakett

Sydde 26 sting.

(Dagbladet.no): Haraldur Gudmundsson kom tilbake fra Island med en kjempebandasje rundt venstrehånda i går.

Alesunds midtstopper måtte sy hele 26 sting etter en fyrverkeriulykke i hjemlandet nyttårsaften, skriver Sunnmørsposten.

Islendingen brukte stjerneskudd til å tenne på fyrverkeri da en rakett eksploderte på bakken.

- Heldigvis traff den ikke ansiktet mitt eller lenger opp på armen. Den traff også akkurat slik midt i hånda at ikke fingrene eller senene blir varig skadd. Ifølge legen er arret det eneste som vil bli igjen, sier Gudmundsson til avisa.

Islendingen regner med å være tilbake om ikke lenge. Og han er glad for at det ikke gikk utover Aafk-keeper Adie Brown, amerikaneren var på islandsbesøk.

- Dette var hell i uhell. Det kunne gått riktig ille, og ødelagt hele karrieren hans. Men nå mister han bare en ukes trening. Det er som et «pesshål» i Mississippi, sier Aafk-trener Per Joar Hansen til avisa.

UTE I BARE EI UKE: Haraldur Gudmundsson slapp unna med et kjøttsår i hånda etter en rakettulykke på Island. Her er stopperen i aksjon mot VIF i 2005-sesongen. Foto: Scanpix
UTE I BARE EI UKE: Haraldur Gudmundsson slapp unna med et kjøttsår i hånda etter en rakettulykke på Island. Her er stopperen i aksjon mot VIF i 2005-sesongen. Foto: Scanpix Vis mer