Aafk-supporterne ønsker seg Fladmark

Takker Normark for fine år.

(Dagbladet.no): Aafk-supporterne i Stormen er ikke i tvil om hvem de ønsker seg som Ivar Morten Normarks etterfølger i Aalesund.

- Hvis Normark går, så har jeg og mange andre Sture Fladmark som en favoritt, sier Stormen-leder Tom Walderhaug til Dagbladet.no.

- Hvorfor Fladmark?- Han er lokal, og har en god CV fra tida i Lyn. Fladmark har bevist at han kan trene et lag i tippeligaen. Og det er dit vi vil igjen.

38-årige Fladmark er for tida Stuart Baxters landslagsassistent i Sør-Afrika, men det er usikkert om duoen fortsetter etter at VM-plassen røk. 

- Jeg vet ikke om vi blir, eller om jeg følger med Stuart videre, sier Fladmark til Dagbladet.no.

Han synes det er smigrende at supporterne i barndomsklubben hans ønsker ham, men vil ikke bli blandet inn i striden mellom Aafk og Normark.

Fladmark innrømmer at en hovedtrenerjobb i Norge kan friste.

- Ja, når tiden er riktig, sier Fladmark.

TAKKER NORMARK: Aafk-supporterne i Stormen har delte meninger om Ivar Morten Normark, som har fått sparken i klubben. Foto: Scanpix
TAKKER NORMARK: Aafk-supporterne i Stormen har delte meninger om Ivar Morten Normark, som har fått sparken i klubben. Foto: Scanpix Vis mer

Fansen takker

Stormen-leder Walderhaug tror det er 2000 forskjellige meninger om Normark i supporterklubben, og vil ikke vurdere om det er rett å sparke Normark.

Men han er ikke i tvil om at Aafk-sjefen fortjener en en stor takk fra fansen.

- Hvis Normark gir seg er det å takke ham for fem fine år. Hadde det ikke vært for ham hadde ikke klubben vært der den er i dag, sier Walderhaug.

Klausul?

Han synes det er merkelig at Normark sparkes bare tre måneder etter at treneren fikk ny avtale.

- Det virker sikkert rart for mange, og det er det også. En kontrakt er til for å holdes, men for alt vi vet kan det være en klausul i Normarks kontrakt, sier Stormen-lederen.

KNIKSEN-VINNER: Stormen håper Sture Fladmark ønsker seg til Aafk. Den tidligere Lyn-treneren fikk Kniksen-prisen i 2002.