AaFK tapte to poeng i opprykskampen

Aalesund inntok tabelltoppen i 1. divisjon, men mest fornøyd med 1-1 på Bislett tirsdag var nok Tromsø som nå er a poeng med AaFK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Aalesund tok ledelsen ved kaptein og midtstopper Amund Skiri etter en snau halvtimes spill. Pål Stadsnes slo et perfekt innlegg og Skiri utnyttet famlende keeperspill av André Ulla og headet inn ledermålet.

Hovedstadslaget utliknet ved innleide Odd Karl Stangnes tre minutter før sidebytte, etter en perfekt corner fra Jørgen Isnes.

Skeid hadde mest grunn til å være fornøyd med poenget, og klubben fikk et lite pusterom i nedrykkskampen. Aaalesund var klart best før pause, de siste 45 minuttene jevnet det seg ut.

De to røde kortene kom som følge av en takling fra Skeids Per Johansson mot Paulo dos Santos, som deretter slo etter Skeid-spilleren og fikk rødt kort. Johansson fikk gult. Chris Twiddy blandet seg inn og kranglet på seg et direkte rødt kort etter knuffing med dos Santos. Hardt idømt, og to mann måtte i garderoben.

Midtstopper og kaptein Anders Jacobsen nøytraliserte «fyrtårnet» Tor Hogne Aarøy hos gjestene og var sitt lags beste. Kollega Skiri var best hos Aalesund.

Skeid - Aalesund 1-1

Bislett stadion, 1047 tilskuere

Mål: 0-1 Amund R. Skiri (28), 1-1 Odd Karl Stangnes (42).

Dommer: Hans Chr. Stormoen, Årstad.

Rødt kort: Chris Twiddy (77), Skeid. Paulo dos Santos (77), Aalesund.

Gult kort: Jørgen Isnes, Odd Karl Stangnes, Per Johansson, Skeid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer