Fem cupskreller: AaFK herjet med serieleder Molde

AaFK utklasset og ydmyket Molde

Serieleder Molde ble det femte eliteserielaget som røk ut av cupen i kveld - og det på så ydmykende vis som mulig. Lillebror AaFK lekte seg med fylkesrivalen og vant 4-0.

RØDT KORT: Moldes Ruben Gabrielsen fikk rødt kort da Ålesund banket storebror i tredje runde av cupen. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
AaFK - Molde 4-0 (2-0)

Det ble en brutal kveld for norske eliteserielag i 3. runde av cupen og helsvart aften for flere av de største klubbene.

Vålerenga rotet bort en 2-0-ledelse og ble ydmyket med sifrene 3-5 mot 2. divisjonslaget Bærum. Sarpsborg 08 tapte 0-1 borte mot Tromsdalen, som fikk én mann utvist og til daglig er desidert tabelljumbo i OBOS-ligaen med to poeng på elleve kamper.

I tillegg tapte Strømsgodset mot 2. divisjonslaget Fram Larvik, selv om Godset tok en tidlig ledelse, samt at Lillestrøm tapte derbyet mot nr. 14 i OBOS-ligaen, Strømmen. Som om ikke det var nok behøvde Rosenborg ekstraomganger for å slå ut Ull/Kisa, mens Odd slo Sandefjord etter straffesparkkonkurranse.

Mest ydmykende var det nok for serieleder Molde på besøk til fylkesnabo og lillebror Aalesunds Fotballklubb. Hele 4-0 vant nr. 1 i OBOS-ligaen over Eliteseriens serieleder.

- I dag fikk vi juling. Molde-hjertet skriker, sier trener Erling Moe til NRK.

- Det er den største kampen min som AaFK-trener, supplerer Lars Bohinen i sterk kontrast til sin trenerkollega.

AaFK herjet med Molde

I lokalderbyet i Ålesund mellom Molde og AaFK skapte gjestenes Magnus Wolff Eikrem kampens første mulighet, men så fikk serielederen i Eliteserien virkelig kjørt seg mot nr. 1 i OBOS-ligaen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer