AaFK vil kvitte seg med kapteinen

Rydder opp i stallen.

(Dagbladet.no) Magnus Kihlberg (34) er på vei bort fra Aalesund og neste stoppested blir trolig moderklubben Örebro i Sverige.

- Vi er i ferd med å rydde opp og har enormt mange i stallen på sentral midtbane - og litt for mange på lønningslista. Da vi fikk en henvendelse fra Örebro, fant vi ut at det er greit for oss å la Magnus gå, sier sportssjef Henrik Hoff til Sunnmørsposten.

AaFK-kapteinen har vært i samtaler med svenskene, men det er foreløpig ikke klart om han reiser tilbake over grensa.

- Magnus Kihlberg er en god spiller. Og om en spiller er frisk og spiller bra, er det ikke noe poeng å bry seg for mye om alderen, sier ÖSK-leder Lennart Sjögren til avisa Nerikes Allehanda.

Ifølge Sunnmørsposten får ikke klubben tilbake særlig mye av de pengene de la på bordet for å sikre seg den rutinerte spilleren fra IFK Göteborg for et år siden.

- Vi snakker om en spiller som blir 35 år neste sesong, og vi kommer ikke til å kreve en stor sum for ham, sier Hoff.

AaFK-lederen sier de har hele 26-27 spillere på kontrakt i klubben og at de må slanke stallen ytterliggere. Samtidig jakter klubben fortsatt på forsterkninger.

TROLIG FERDIG I AALESUND: Klubben slanker stallen og Magnus Kihlberg er på vei til moderklubben igjen. Foto: TOR ERIK SCHRØDER/SCANPIX
TROLIG FERDIG I AALESUND: Klubben slanker stallen og Magnus Kihlberg er på vei til moderklubben igjen. Foto: TOR ERIK SCHRØDER/SCANPIX Vis mer