Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aalborg benekter kontraktsbrudd

- Rokne har mottatt lønnen hun skal ha.

(Dagbladet.no): I går avslørte Marianne Rokne årsaken til at hun har skulket Aalborg-treningene siden landslagssamlingen med Norge i starten av april, og heller ikke spilte mandagens semifinale i Champions League mot Krim Ljubljana.

Bergens-jenta hevdet i en pressemelding fra den danske serieforeningen at Aalborg har misligholdt kontrakten hennes - og at det er grunnen til å hun sa opp kontrakten 30 mars.

- I min kontrakt med Aalborg er det avtalt en stigning i min bruttolønn på 5000 kroner per måned fra det tidspunkt jeg ble uttatt til det norske landslag i forbindelse med et mesterskap. Jeg mottok ikke disse pengene, og har selv purret klubben mange ganger. Det ga ikke resultat, til tross for at Aalborg skriftlig erkjente at de skyldte meg penger og lovet å utbetale disse, skrev Rokne i pressemeldingen.

Ord mot ord

Roknes påstander følges opp av en ny pressemelding fra Aalborg - hvor klubben avviser at den norske jenta ikke har fått lønnen hun har krav på. Dermed står ord mot ord i det som etter hvert er blitt en betent konflikt.

- Sakens kjerne er at Marianne Rokne forsøker å bruke et mindre og ubetydelig tilgodehavende for landslagsuttak som grunnlag for å oppheve sin kontrakt. Marianne Rokne har mottatt lønn - og den omtalte landslagbonusen - som hun er berettiget til i henhold til kontrakten, hevder Aalborg.

Rokne underskrev en ny kontrakt med Aalborg 1. januar i år. Klubben hevder at Rokne uansett, ifølge reglene, må gjøre jobben sin for Aalborg selv om hun mener de har brutt kontrakten.

- I det tilfelle at hennes nye kontrakt ikke skulle være gjeldene, til tross for at hun har skrevet under, gjelder i så fall hennes gamle kontrakt, som utløper 30. juni 2006. Slik er reglene, påstår klubben.

<B>hVEM HAR RETT:</B> 30. mars sa Marianne Rokne opp kontrakten med sin danske klubb. Hun mener Aalborg ikke har betalt henne det hun har krav på. Aalborg mener hun har fått hver krone.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling