Aalbu gir seg som VIF-direktør

På grunn av endrede arbeidsoppgaver. Klubben beklager avgjørelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Vålerenga Fotballs høyt profilerte sportsdirektør Jan-Erik Aalbu trekker seg fra stillingen i osloklubben.

Han velger å si opp jobben fordi arbeidsoppgavene er blitt gradvis justert, og den tette kontakten mot laget og trenerne tonet ned, heter det i en pressemelding fra VIF.

- Det er ingen dramatikk eller konflikter som ligger bak dette. Det er noe jeg har tenkt på over tid, sier Jan-Erik Aalbu til Dagbladet.no. - Da jeg startet i 2006, hadde jeg et klart mandat for å jobbe tett på trenere og spillere. Men etter hvert har jeg fått andre oppgaver som ikke tillater så mye kontakt. Da blir jobben mindre interessant for meg, utdyper han.

Slutter etter sesongslutt Dette til tross - 45-åringen slutter ikke i jobben etter før etter sesongslutt. Da har han ingen ny jobb å gå til.

- Noen vil kanskje si at jeg virker febersjuk og gal som trekker meg fra en så spennende jobb uten å ha noe nytt å gå til, men jeg vet iallfall ikke hva jeg skal gjøre etter sesongslutt, sier Aalbu.

Lederen for sportslig utvalg i Vålerenga Fotball, Raymond Johansen, tar oppsigelsen til etterretning

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer