Aalbu tilbudt direktørjobb i Vålerenga

Starter forhandlinger neste uke.

Jan Erik Aalbu (42) er tilbudt sportsdirektørjobben i Vålerenga fotball. Det bekrefter klubben i en pressemelding fredag kveld.

- Jan Erik Aalbu er den av kandidatene som har den samlede kompetansen vi ønsker at en sportsdirektør i Vålerenga fotball skal ha, sier Espen Musæus i klubbens samarbeidsorgan.

Forhandlinger mellom VIF og Aalbu starter neste uke.

- Vi er veldig fornøyd med den jobben Jan-Erik gjør hos oss, og håper han fortsetter med det, sier generalsekretær Geir Ove Berg i Norges Golfforbund til golf.no.

Lars Bohinen (37) har fungert som midlertidig sportsdirektør i klubben etter at Geir Solstad gikk av som administrerende direktør før ferien. 

- Vi ønsker at Lars Bohinen skal fortsette i klubben, men i en annen rolle hvor vi kan få benytte hans meget gode sportslige kompetanse, sier Espen Musæus videre i pressemeldingen.

Aalbu er for tiden sportssjef i Norges Golfforbund, men har tidligere spilt for Vålerenga. Han har også vært sportssjef i Stabæk.

(NTB)

NY VIF-DIREKTØR?:
Jan Erik Aalbu er tilbudt jobben som ny sportsdirektør i Vålerenga. For tiden er han sportssjef i Golfforbundet. Foto:Scanpix
NY VIF-DIREKTØR?: Jan Erik Aalbu er tilbudt jobben som ny sportsdirektør i Vålerenga. For tiden er han sportssjef i Golfforbundet. Foto:Scanpix Vis mer

•Din kommentar: Er Aalbu rett mann for Vålerenga?