Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aalesund-Bjørdal nær overgang til engelsk fotball

Klubbene enige - personlige betingelser mangler.

NÆR BRIGHTON: Aalesund og Brighton er enige om en overgang for Henrik Bjørdal. 18-åringen skal besøke den engelske klubben og diskutere de personlige betingelsene mandag.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
NÆR BRIGHTON: Aalesund og Brighton er enige om en overgang for Henrik Bjørdal. 18-åringen skal besøke den engelske klubben og diskutere de personlige betingelsene mandag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Aalesund og Brighton er enige om en overgang for Henrik Bjørdal. 18-åringen skal besøke den engelske klubben og diskutere de personlige betingelsene mandag.

Midtbanespillerens kontrakt går opprinnelig ut i sommer, og Bjørdal skal ikke ønske å forlenge den, ifølge Sunnmørsposten. Dermed må AaFK selge i januar om klubben skal få penger for unggutten.

Bjørdal slo gjennom i 2014-sesongen da han spilte 14 kamper fra start og ble byttet inn i åtte. Da bidro han med fire assist. Kantspilleren varierte mer i prestasjon i 2015, men var involvert i alle AaFKs kamper og startet 28 av dem. Det endte med ett mål og fire målgivende pasninger.

Hans sannsynlige nye arbeidsgiver, Brighton, spiller i den engelske mesterskapsserien. Klubben jager opprykk og ligger på tredjeplass etter 27 av 46 runder. Klubben har seks poeng opp til Hull på topp og fem poeng opp til Middlesbrough på annenplass.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media