Aalesund fikk rundjuling

Kristiansund regelrett herjet med rivalen Aalesund søndag.

VIDEO: Fotball Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Kristiansund - Aalesund 7-2 (3-2)

Amahl Pellegrino (30) scoret tre av målene da Kristiansund vant hele 7-2 hjemme mot Aalesund i søndagens kamp i Eliteserien.

Sesongens første kamp på Kristiansund stadion ble et fyrverkeri mer eller mindre fra start til mål. KBK var det beste laget gjennom store deler av kampen, og AaFK hang ikke med i svingene.

Allerede etter fem minutters spill fikk vertene en god sjanse ved Flamur Kastrati, men AaFKs keeper Andreas Lie avverget. Liridon Kalludra skjøt i tverrliggeren ikke lenge etter. KBK presset hardt i åpningsminuttene.

Så kom 1-0-målet til Aalesund mot spillets gang. Sist helg scoret Simen Bolkan Nordli fra 44 meter mot Molde, og målet gikk sin seiersgang på nettet verden rundt. 1-0-målet mot KBK var av det langt mer heldige slaget, og igjen var det Nordli i sentrum. Ballen gikk via Pål Erik Ulvestad og i mål bak en usikker Serigne Mor Mbaye i KBK-buret.

Det er gått nesten ett år siden Kristiansund ikke klarte å score på eget kunstgress, og laget gikk ikke tomhendt av banen denne gangen heller, for å si det forsiktig. Et frekt og innøvd cornertrekk endte opp hos Amahl Pellegrino, og sistnevnte bredsidet ballen rolig og flatt i det lengste hjørnet til 1-1 i det 24. minutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer