Aalesund forhandler med Cardiff

Det var i ettermiddag direkte kontakt mellom Aalesunds Fotballklubb og Cardiff i et forsøk på å bli enige om Bjørn Helge Riises overgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi vil ikke stikke kjepper i hjulene for Bjørn Helge, sier formannen i Aafk, Arne Aambakk, til NTB.

Klubben er innstilt på å finne en praktisk løsning som eventuelt vil innebære kompensasjon ved videresalg, men ingen direkte kompensasjon. Det er ikke fremmet noe konkret krav eller forslag fra Aafk's side i samtalene med Cardiff.

Aambakk understreker at klubben heller ikke på andre måter har fremmet krav om utdanningskompensasjon for Berit Riises sønn, Bjørn Helge.

- Det vi har gjort er å be fotballforbundet om å redegjøre for overgangsreglene til FIFA, og om vi har krav på utdanningskompensasjon i tilfeller som dette. Aambakk sier det er viktig å vite hvordan de nye reglene generelt skal praktiseres i framtiden.

Aambakk håper på en rask avklaring med Cardiff.

- Vi ønsker ikke å ødelegge en proffkarriere for Bjørn Helge, men jeg synes heller ikke det er riktig at vi som klubb skal legge oss fullstendig flate i tilfeller som dette, sier Aambakk - som har opplevd et av sine travleste døgn siden Aalesund rykket opp til eliteserien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer