Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aalesund henter brasilianske Marlinho (21)

- En spiller vi har stor tro på.

TREÅRSKONTRAKT: Marlinho (21) har skrevet under på en treårskontrakt med eliteserieklubben Aalesund. Brasilianeren har vært på utlån i AaFK i høst.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TREÅRSKONTRAKT: Marlinho (21) har skrevet under på en treårskontrakt med eliteserieklubben Aalesund. Brasilianeren har vært på utlån i AaFK i høst. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Marlinho (21) har skrevet under på en treårskontrakt med eliteserieklubben Aalesund. Brasilianeren har vært på utlån i AaFK i høst.

Marlon Mateus de Silva har - på kjent brasiliansk vis - fått kallenavnet Marlinho. Han kom til Aalesund på lån fra den brasilianske klubben Duque de Caxias i høst, men har nå meldt permanent overgang til den norske eliteserieklubben.

- Dette er en spiller vi har stor tro på, og vi er sikre på at han kommer til å bli en publikumsfavoritt, sier hovedtrener Trond Fredriksen til klubbens nettsider.

Marlinho fikk fire kamper for AaFK i høst - én av dem fra start. I den kampen noterte han seg samtidig for en målgivende pasning i 2-1-seieren mot Mjøndalen.

21-åringen har signert en treårsavtale med Aalesund.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media