Aalesund klorer seg fast

På Kråmyra har Aalesund FK saget ned skog for å stue inn noen tusen til. Ny stadion står klar til høsten, men Tor Hogne Aarøy vil ikke flytte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅLESUND (Dagbladet): Nede i byen graves det for fullt på det som skal bli Aalesunds nye hjemmebane - med kunstgress. Klubbledelsen håper at AaFK spiller høstens tre siste hjemmekamper der.

- Men vi spillerne vil spille hele sesongen på Kråmyra. Vi er redde for kunstgresset på nyestadion. Det er vanskelig å skifte hjemmebane når vi kanskje kjemper om å beholde plassen i Tippeligaen, sier AaFK-spiss Tor Hogne Aarøy til Dagbladet.

Anleggssjef Einar Welle ser det annerledes:

- Det kan bli umulig å spille fotballkamp på Kråmyra 1. november. I fjor var banen knallhard på den datoen, sier anleggssjef Einar Welle og forteller at gressteppet og dreneringen ikke har vært skiftet siden 1978.

Hater kunstgress

Aarøy har absolutt ingenting til overs for for kunstgress.

- Jeg synes det blir vemodig å forlate en naturgressbane til fordel for kunstgress. Jeg har for øvrig et veddemål gående med AaFK-leder Arne Aambakk på 10.000 kroner. Han er sikker på at en av VM-kampene i 2006 kommer til å gå på kunstgress. Jeg er sikker på at det aldri vil skje på øverste nivå. Tror noen at lag som AC Milan og Real Madrid noen gang kommer til å legge om til kunstgress?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer