Aalesund lot Stabæk smake egen medisin

Angrep seg til semifinale.

ORANSJE CUPJUBEL: Aalesund tok seg ett skritt nærmere Ullevaal og cupfinale etter 3-1 hjemme mot Stabæk i kvartfinalen.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
ORANSJE CUPJUBEL: Aalesund tok seg ett skritt nærmere Ullevaal og cupfinale etter 3-1 hjemme mot Stabæk i kvartfinalen.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Aalesund - Stabæk 3-1.

Aalesund fikk ettertrykkelig juling mot et Stabæk-lag i lavgir og Champions League-modus på Telenor Arena for seks dager siden. Det hadde «tangotrøyene» åpenbart dratt mye lærdom av.

Trener Kjetil Rekdal varslet i forkant av dagens kvartfinale i cupen at AaFK kom til å angripe fjorårets tapende cupfinalist med deres egne virkemidler.

Etter en litt nølende innledning på oppgjøret skulle Rekdals plan fungere til fulle. Da Jonathan Parr utlignet Espen Hoffs tidlige ledermål ble utlignet ti minutter før pause, gikk det bare en vei for vertene på Color Line Stadion, som med 3-1 seier bare er ett hinder unna Ullevaal og cupfinale i november.

- Vi klarer å løfte oss etter en dårlig start på kampen. Vi er dårlig defensivt ei stund, og så gikk det lang tid før vi turte å spille. Fra Parr-scoringen er vi med, og mot Stabæk må man være god for å slå dem. Det var vi etterhvert, oppsummerer AaFK-treneren overfor TV 2 Sporten.Bekymret for TippeligaenKynikeren Rekdal gledet seg selvfølgelig over en vel gjennomført kamp og avansement til semifinale, men var rask med å spore over på Aalesunds tabellposisjon i seriespillet.- Vi er ett steg nærmere nå. Bekymringen nå er at vi må ta endel flere poeng i Tippeligaen, sier Rekdal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer