Aalesund rådes til å si nei til Riise

Det kommer fram etter et møte mellom klubben, NFF og NTF.

INGEN LØSNING: Aalesund rådes til å ikke bruke John Arne Riise i Tippeligaen før etter at samarbeidet med det utenlandske spillselskapet også i praksis er avsluttet.
Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
INGEN LØSNING: Aalesund rådes til å ikke bruke John Arne Riise i Tippeligaen før etter at samarbeidet med det utenlandske spillselskapet også i praksis er avsluttet. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Arne Riise (35) har terminert kontrakten med spillselskapet Betsson, likevel er det foreløpig ikke nok til at han skal få spille fotball i gamleklubben Aalesund kommende sesong.

Årsaken er at spillselskapet vil bruke ham i reklame som er spilt inn, og som - per nå - blir for dyrt å trekke tilbake. Disse reklamesnuttene, som skal spilles av i vår og sommer, er ikke forenlig med spill i Tippeligaen.

På bakgrunn av dette hadde Norges Fotballforbund, Norges Toppfotball og Aalesund FK et møte for å diskutere John Arne Riises muligheter til å spille Tippeliga-fotball.

Det ble da bestilt en ekstern uavhengig juridisk betraktning som partene nå har fått tilsendt.

Frontfigur I den anledningen har NTF og NFF kommet med en pressemelding.

«NTF, NFF og Aalesunds FK hadde i går kveld et telefonmøte hvor det ble diskutert hvordan vi sammen kan sikre at John Arne Riise kan i spille i Tippeligaen. Termineringen av hans avtale med et utenlandsk bettingselskap ble svært positivt mottatt av alle parter. Det viser seg imidlertid at John Arne Riise skal være frontfigur for spillselskapet i flere reklamefilmer i flere uker fremover. Dette er slik vi vurderer det ikke forenlig med spill i Tippeligaen», heter det i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer