Aalesund skapte trøbbel for Start

Pape Habib Gueye scoret to ganger og sørget for at Aalesund slo Start 2-1 og ga Sandefjord en håndsrekning i opprykkskampen.

MÅL: Aalesunds Pape Habib Gueye setter 0-1 forbi keeper Jonas Deumeland i førstedivisjonskampen i fotball mellom Aalesund og Start på Color Line Stadion.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
MÅL: Aalesunds Pape Habib Gueye setter 0-1 forbi keeper Jonas Deumeland i førstedivisjonskampen i fotball mellom Aalesund og Start på Color Line Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Resultatet betyr at Sandefjord langt på vei kan sikre opprykket borte mot Ull/Kisa søndag. Vestfoldingene er tre poeng foran Start med én kamp til gode på de gule fra Kristiansand.

Lørdag var start best den første timen mot allerede eliteserieklare AaFK, men to Gueye-mål på tre minutter sørget for at hjemmelaget vant.

Først fikk Aalesund straffe etter 72 minutter. Aron Thrandarson slo ballen inn i boksen, og den traff armen til Damion Lowe. Gueye scoret kontant fra elleve meter.

Drøye tre minutter senere var Gueye igjen sist på ballen, og igjen sto Thrandarson bak det hele. Islendingen slo lekkert inn i til Gueye, som fra to meter stusset ballen i mål.

Det var Gueyes 13. mål i serien denne sesongen.

Spenning

Eirik Wichne reduserte til 1-2 med en lekker scoring etter 79 minutter. Han fikk ballen på 16 meter, la til rette med høyrefoten og banket den inn i lengste hjørne. Scoringen var av det lekre slaget.

Aron Sigurdarson trodde han hadde utlignet til 2-2 tre minutter senere, men scoringen ble annullert. Islendingen sto på bakerste stolpe og pirket tilsynelatende inn utligningen, men han ble vinket av for offside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer