Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aalesund sleit seg til ny seier

Se alle fakta fra Adecco-ligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Aalesund sleit lenge hjemme på Color Line Stadion mot Løv-Ham, men to selvmål sørget for tre nye poeng på Sunnmøre.

Godt Løv-Ham-lag

Endre Hansen sendte bortelaget foran et kvarter før pause, da han avsluttet fra 16 meter. Et lavt  og lurt skudd snek seg inn i langhjørnet til Aafk-keeper Adin Brown. Løv-Ham spilte med stor aggressivitet og vant flere dueller enn tamme spillere i oransje. Ørjan Låstad var også nær scoring med en vakker heading som gikk på innsiden av stolpen.

Selv om Aalesund ikke imponerte noen i første omgang, kom utlikningen fem minutter før pause. En høy ball med påfølgende klabb og babb endte med at Arve Walde sleivet inn Aalesunds utlikningsmål. I feil mål.

Hjemmelaget hevet seg litt i andre omgang, og det var ikke direkte ufortjent da Aafk tok ledelsen ved et nytt selvmål etter en times spill. Et godt angrep ble avsluttet med et hardt innlegg fra banens beste spiller Joakim Austnes. Løv-Ham-stopper Knut Walde var uheldig og styrte ballen inn i det tomme buret.

Aafk-trener Per Joar Hansen var naturlig nok mest fornøyd med poengene etter kampen.

- Middels minus

- Dette var en prestasjon til middels minus, men det er godt at vi da greier å ro i land tre nye poeng, sa Perry til TV2.

FARGRIK FESTNING: Aalesund asleit seg til en ny hjemmeseier mot Løv-Ham i dag, og har stø kurs mot opprykk. Foto: Scanpix
FARGRIK FESTNING: Aalesund asleit seg til en ny hjemmeseier mot Løv-Ham i dag, og har stø kurs mot opprykk. Foto: Scanpix Vis mer

- Ingen lag klarer å spille blendende fotball hver enste kamp sesongen i gjennom, derfior er det sterkt og viktig å vinne på en dag som denne, avsluttet Aafk-treneren.

Bergens-laget etablerte et visst trykk mot slutten av kampen, men Aafk red av stormen og sikret seg tre nye poeng på en dårlig dag. Dermed ligger de likt med Strømsgodset på toppen av tabellen. Godset møter Bryne i morgen.