Aalesund snudde kampen etter flere dramatiske situasjoner

- Herregud så brutalt for Aalesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Sandefjord - Aalesund 1-3 (0-0)

(Dagbladet): Etter en tam første omgang mellom Sandefjord og Aalesund, eksploderte det på Komplett Arena etter sidebytte.

Geir Ludvig Fevang sendte først hjemmelaget i ledelsen etter 53 minutter, før Mustafa «Mos» Abdellaoue startet på det som skulle bli en fantastisk snuoperasjon for Aalesund 20 minutter før full tid.

Det begynte med en stor tabbe av Sandefjord-keeper Michael Tørnes som gjorde at «Mos» enkelt kunne sette inn 1-1. Lenge så det også ut til at dét skulle bli sluttresultatet, men scoringer av Michael Barrantes og Sakari Mattila sikret Aalesund lagets tredje strake tippeligaseier helt på tampen av kampen.

- Det var utrolig deilig å vinne i dag. Nå er vi i flytsonen, sier Mos til C More etter kampen.

- I harnisk Den dramatiske andreomgangen startet med Sandefjord-kaptein Alexander Gabrielsens felling av Mos innenfor 16-meteren etter 52 minutter.

Både Aalesund-spissen og trenerapparatet ropte høyt på straffespark, men dommer Espen Berntsen var 40 meter unna situasjonen, og da heller ikke assistenten fikk med seg forseelsen, ble Aalesund snytt for straffespark.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.