SKAL TA'N i ØRENE: Aalesund-trener Jan Jönsson skal ta en prat med Hamed-Allah som ville ta straffesparket mot VIF til tross for at Fredrik Ulvestad er fast straffeskytter.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
SKAL TA'N i ØRENE: Aalesund-trener Jan Jönsson skal ta en prat med Hamed-Allah som ville ta straffesparket mot VIF til tross for at Fredrik Ulvestad er fast straffeskytter. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Aalesund-spillere uenig om hvem som skulle ta straffespark

- Det så slett ikke bra ut, sier Jönsson.

Da Aalesund fikk straffespark i det 83. minutt mot Vålerenga, var det ikke bare Fredrik Ulvestad som ville ta jobben: Abderrazaq Hamed-Allah var også ivrig og klar.

- «Ulven» er vår straffeskytter. Det så slett ikke bra ut. Jeg skal ta en prat med Hamed-Allah og ta'n litt i ørene, sa Jan Jönsson til NTB lørdag.

Da hadde han nettopp opplevd sitt første tap som AaFK-trener.

Han er ingen bortforklaringenes mann. Jönsson la imidlertid ikke skjul på at oppladningen til kampen ikke hadde vært optimal.

Ville ikke kommentere Rekdals feiring - Flere har slitt med sykdom, blant andre Andreas Nordvik og Tremaine Stewart. Men uansett var vi for svake i dag, sa Jönsson, som i intervjusonen etter kampslutt ble spurt om å kommentere Kjetil Rekdals ganske offensive feiring av seieren over klubben han måtte gå fra etter fjorårssesongen.

- Det ønsker jeg ikke å kommentere, sa Aalesund-treneren før han la til:

- I Sverige er dette annerledes enn i Norge. Der er det ikke sånn, sa Jönsson som opprinnelig kommer fra Halmstad.

Kjetil Rekdal parerte ellers spørsmålet han stadig fikk gjentatt; «var det spesielt å slå Aalesund?»

- Jeg viser glede over seier og tre poeng. Det hadde vært det samme om vi hadde slått Brann eller Rosenborg. Vi har et voldsomt press på oss. Vålerenga er ikke som andre klubber. Men det var mye rusk også i dag, selv om vi leverte årsbeste, sa Vålerenga-treneren som igjen slo fast:

- Vålerenga kommer til å bli et topplag igjen. Men vi er det ikke foreløpig, sa han.

(NTB)