Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aalesund-stjerne krever å bli solgt

- Opptatt av å tjene mer penger i andre ligaer, sier direktøren.

VIL BORT: Michael Barrantes (i midten) har bett Aalesunds klubbledelse om å finne ham en ny klubb. Costaricaneren ønsker seg nye utfordringer, og ifølge Aalesunds klubbdirektør også mer penger. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
VIL BORT: Michael Barrantes (i midten) har bett Aalesunds klubbledelse om å finne ham en ny klubb. Costaricaneren ønsker seg nye utfordringer, og ifølge Aalesunds klubbdirektør også mer penger. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Midtbanespilleren Michael Barrantes (31) har gitt Aalesund-ledelsen beskjed om at han ønsker nye utfordringer, skriver Sunnmørsposten.

Klubbdirektør Henrik Hoff bekrefter avisens opplysninger om costaricaneren.

- Han ønsker å få muligheten til å gå til en klubb i Europa eller et annet sted for å få nye utfordringer. Michael har blitt såpass gammel at han sikkert er opptatt av å tjene mer penger i andre ligaer enn i Norge, hvis det er mulig, sier han.

Dersom et riktig tilbud kommer på plass, er klubben villig til å selge 31-åringen.

- Det har vært noen henvendelser, men ikke noen som har resultert i en overgang ennå. Ifølge Sunnmørsposten skal klubben ha satt en prislapp rundt 2,5 millioner kroner. (NTB)