Aamodt: - Ikke skremt av Maier

Kjetil Aamodt var misfornøyd med kjøringa og har i tillegg vondt i ryggen. Med det utgangspunktet er ikke en tredjeplass i sesongåpningen ille. - Jeg har alle muligheter til å ta opp kampen med Maier, sier Kjetil til NTB.

Hermann Maier akter fortsatt å leve opp til klengenavnet sitt - «The Herminator». Han var suveren i storslalåm-premieren i går, slo Aamodt med nesten to sekunder. Men Kjetil kjørte nesten like fort som østerrikeren i andre omgang. Den første ville han ikke si så mye om. Da gikk det meste galt.

- Jeg følte jeg var helt utenfor og trodde jeg skulle vært enda lenger bak de beste, sier Aamodt som var sjuende mann etter første gjennomkjøring. - Kjøringen min var mindre dårlig i andreomgangen, men jeg må innrømme at jeg slet fælt i dag, sier Kjetil til NTB.

Han var overrasket over at det holdt til tredje plass. - Jeg har mye mer å gå på. Først må jeg bli bra i ryggen, og så må jeg få trent mer styrke. Derfor viser dette rennet at jeg har alle muligheter til virkelig å ta opp kampen med Hermann Maier etter hvert.

- Det viktigste for meg nå er å bli helt bra i ryggen. Jeg skal ikke nekte for at det blir en prioritert oppgave den nærmeste tida. Dessuten må jeg også satse på å trene en del storslalåm før rennene i USA, sier Aamodt.

OVERLEGEN: Hermann Maier var overlegen i v-cup åpningrn i går.