Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Aamodt: - Skuffende

Kjetil André Aamodt var sjanseløs i utforen.

- Dette var skuffende. Jeg trodde jeg kunne bedre, men kjøringen min i dag var rett og slett svak, sa Kjetil André Aamodt etter 23. plassen i utforrennet i Bormio-VM i dag.

- Jeg må vel bare innrømme at jeg ikke hadde en eneste god sving i dette løpet. I målhenget hoppet jeg nesten ut av løypa og tapte mye. Dessuten ble jeg kjempestiv i lårene allerede etter 50 sekunders kjøring, sa Kjetil André Aamodt til NTB.

Han var sjanseløs hele veien fra start til mål og tapte jevnt og trutt til de beste.

- Jeg hadde håpet å kjøre i hvert fall ett sekund raskere, sa Aamodt. Han hadde vært inne blant de fem-seks beste dersom målet var blitt oppfylt.

Nå må han gjennom en kvalifisering i storslalåm mandag, og det er ikke Aamodt særlig fornøyd med. Ikke er han vant til det heller.

- Jeg synes ikke noe om den kvalifiseringen det er lagt opp til. Etter min mening burde de ha tatt ut lag og vært ferdig med det, sa han til norske pressefolk i målområdet i Bormio.

(©NTB)

SJANSELØS: Kjetil André Aamodt.