Aamodt fikk ny jobb

Ikke helt ferdig med alpin-verdenen.

Kjetil André Aamodt skrev fredag under en treårs avtale med skifabrikken Dynastar. Dermed slipper ikke den avgåtte alpinstjernen helt unna alpinsirkuset, melder NRK.

Tidenes alpinist vil framover hjelpe dem som har hjulpet ham til toppen. Aamodt har mye erfaring med å utvikle ski, og gleder seg til å til å bidra, også som motivator.

- Jeg skal også jobbe med de løperne som fortsatt er aktive, i tillegg ønsker de å bruke mitt image framover de nærmeste årene, sier Aamodt.

Dynastar-sjefen har store planer for nordmannen som han håper kan være med å skape nye toppalpinister på vegne av skifabrikken.

Aamodt reiste til Val d\'Isere denne helgen for å ta farvel med sine konkurrenter. Nå får de likevel se mer til ham, bare i en helt annet rolle.

(NTB)

TIDENES ALPINIST: Kjetil André Aamodt gjorde god bruk av Dynastar-skiene, nå skal han hjelpe fabrikken med å utvikle nye topp-alpinister. Foto: Scanpix
TIDENES ALPINIST: Kjetil André Aamodt gjorde god bruk av Dynastar-skiene, nå skal han hjelpe fabrikken med å utvikle nye topp-alpinister. Foto: Scanpix Vis mer